Massage – effektiv mod sportsskader

Undgå skader med sportsmassage

Der opstår ofte sportsskader i forbindelse med hård fysisk træning. Det gør det umuligt for udøveren at udføre sporten for en tid, da skaden kræver et længere genoptræningsforløb grundet længere tids overbelastning. Det er heldigvis muligt at komme hurtigere igennem denne periode ved at hjælpe kroppen med at komme oven på igen gennem behandling. Det er blandt andet muligt at blive skadefri igen ved at kontakte en massør og fysioterapeut nær Ry, som igen kan gøre dig klar til at dyrke sport uden smerter.

Effektiv behandling af sportsskader

Det er muligt at behandle sportsskader gennem både massage og fysioterapi. En kombination af disse to teknikker medfører også positive effekter, som kan gavne dig og din krop. Det er endda også muligt at kombinere behandlingen med andre metoder såsom osteopati og akupunktur. Behandlingerne vil enten alene eller i fællesskab med de andre behandlinger lindre dine skader ved at aktivere din krop til selv at reparere skaderne på naturlig vis. Disse former for behandlinger er derfor et langt bedre valg end at få udført operationer, som medfører et endnu længere genoptræningsforløb.

Tilpasning af behandlingen efter dine vilkår

Der er forskellige gavnlige effekter ved de forskellige typer af behandlinger. Massage er blandt de populæreste typer af behandlinger, da det giver kroppen mulighed for at slappe af. Du får også selv mulighed for at nyde en lindrende massage eller fysioterapi i Brædstrup, så du også kan restituere på det mentale plan samtidigt med, at dine fysiske problemer også lindres.

Til behandlingen vil den uddannede massør foreslå kombinationer af andre behandlinger, som kan hjælpe dig af med din sportsskade endnu hurtigere og bedre. Du får derfor tilrettelagt en individuel behandlingsplan, så du hurtigst muligt bliver frisk igen.

Et redskab til forebyggelse mod sportsskader

Massagen, fysioterapien og de andre behandlingsformer er ikke kun gavnfuld i forbindelse med behandling af sportsskader. Det er også muligt at bruge behandlingsformerne til at forebygge mod sportsskader. Eksperter på området anbefaler, at du som sportsudøver modtager løbende behandlinger for at gøre dine krop forberedt mod eventuelle skader, som slider hårdt på kroppen. Det giver den dygtige behandler mulighed for at opdage eventuelle områder, som er udsat for sportsskader. Du kan herigennem lære, hvordan du styrker de svage områder, så du kan gøre din krop modstandsdygtig over for kommende sportsskader.

Dyrk din sport uden bekymringer

Du kan nyde at dyrke din sport fuldt ud, hvis du indgår i et forebyggende forløb hos en dygtig behandler. Du mindsker i høj grad risikoen for at udvikle skader – og hvis uheldet en dag er ude, så har du adgang til hurtigt at få effektive behandlinger, så du kan blive klar til at dyrke sport igen.

Brædstrup Klinik for Fysioterapi
Søgade 52B
8740 Brædstrup
75 75 30 77