Her skal du vælge akupunktøren

Vi har nok alle hørt om adskillige alternative behandlinger mod smerter, allergi og en masse andre problemer, vi oplever i vores krop enten fysisk eller psykisk. Det kan være frustrerende og besværligt at finde ud af, hvilke behandlinger du skal bruge dine penge på, hvis du oplever smerter eller har en anden lidelse, som generer dig.

Til en start ville mange nok gå til sin praktiserende læge for at finde ud af, hvad problemet egentlig er og for at finde en nem, hurtig og billig behandling med medicin. Dog er det ofte sådan, med eksempelvis kroniske smerter, at der ikke kan gøres meget andet end at give smertestillende medicin. Eftersom det ikke er en holdbar løsning over længere tid, ender man med at bruge en masse tid og penge på at finde andre behandlingsmetoder.

Over en periode når de fleste at blive eksperter i læsning af blogs og artikler i jagten på en teori, forklaring og grund til deres lidelse, samt i jagten på den rigtige løsning såfremt denne eksisterer.

Hvornår skal man vælge akupunktur?

Hvis man har problemer med at anvende traditionel medicin enten pga. allergi, aversion mod piller eller manglende tillid til medicinalvirksomhederne, som producerer de piller, vi indtager, kan man begynde at se på alternative behandlinger. Hvis bivirkninger ved brug af medicin mod en lidelse er mere generende end selve lidelsen, betaler det sig bedre både økonomisk og helbredsmæssigt at afprøve andre metoder. I de fleste større og mindre byer findes der nu akupunktører, så det er nemt fx at få behandling med akupunktur i Odense, også selvom man bor udenfor byen.

Man skal vælge akupunktur, hvis man har en fysisk lidelse, da denne metode påvirker kroppen direkte. De mest gængse lidelser, som kan behandles med akupunktur, inkluderer allergi/høfeber, gigt, smerter og tinnitus.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en nålebehandling, der skaber en forandring i energiflowet i kroppen og dermed ændrer temperatur og blodtilførsel til bestemte områder. Alt efter hvilken lidelse der skal behandles, placeres nålene strategisk på klienten for at stimulere kroppen til at løsne op i spændinger, samt ændre på kroppens fysiske tilstand. Efter en behandling vil man ofte se temperaturændringer i kroppen, hvor man enten får det varmt eller begynder at fryse. Man mener, at dette chok sparker en proces i gang, der kan hele de ramte steder over tid.

Akupunktur er udbredt

Denne behandlingsform er efterhånden godt udbredt i hele Danmark, og du kan sagtens finde akupunktur i Odense, København og andre større som mindre byer. Mange arbejdspladser tilbyder også massage eller akupunktur til deres medarbejdere en gang hver anden uge for netop at behandle smerter og spændinger i forbindelse med skrivebordsarbejde.

 

Thomas Fyrst Akupunktur

Hollufgårdsvej 10 A

5260 Odense S

31152507