Tryg, effektiv og pålidelig psykologrådgivning

Der findes mange psykologer rundt i landet, men hvordan udvælger du lige den helt rette psykolog? Det gør du ved at vælge en pålidelig psykolog fra Viborg, så du kan være helt tryg og modtage effektiv rådgivning på én og samme tid.

 

Effektivt og målrettet rådgivning til dig

Der findes mange forskellige typer af psykologrådgivning. Det er til din gavn, da du således får mulighed for at vælge den slags rådgivning, som passer bedst til dit behov. Det er derfor en fordel for dig at vælge et firma, hvor der er flere psykologer tilknyttet. Så kan du nøjes med at blive tilknyttet ét sted, men stadig have gavn af de forskellige typer af rådgivning. Til individuelle personer er samtaleterapi, hypnose og forandringspsykologi blandt de populære behandlingsforløb. Til familier tilbydes særligt tilrettelagt familieterapi lige såvel som par kan nyde godt af parterapi. Der gives også gruppeterapi til eksempelvis firmaer, hvor der samtidigt kan tilknyttes kurser til hele firmaet såvel som individuel rådgivning til de medarbejdere, som ønsker dette. Mulighederne inden for psykologrådgivning er derfor mange, og behovet for rådgivningen varierer alt efter typen af rådgivning såvel som de individuelle omstændigheder.

 

Gå trygt til psykolog

At gå til psykolog er én af de få sundhedsydelser i Danmark, hvor der er indført brugerbetaling. Det betyder desværre, at mange danskere fravælger at søge hjælp hos en psykolog i frygt for at skulle indgå i et dyrt forløb. Dette problem kan heldigvis undgås ved at vælge en psykolog, som nøje har udspecificeret priserne på de forskellige slags forløb. Det betyder altså, at du på forhånd ved, hvad du siger ja til. Der gives desuden rabat til personer, som ellers har svært ved at få råd til psykologtimer. Det drejer sig om studerende, pensionister samt dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere, som får afslag i prisen. Børn og unge under 18 år tilbydes også billigere psykologtimer. Det er også muligt at købe sammensatte pakker med firma- og erhvervsrådgivning, hvor der både gives rådgivning til firmaet som helhed såvel som til enkelte medarbejdere. I alle tilfælde er det muligt at modtage rådgivningen uden for den normale arbejdstid og i weekenden mod et ekstra gebyr. Telefonopkald på en varighed af op til 10 minutter for tilknyttede kunder er gratis, men ellers er der også faste priser for 30. minutters samtaler over telefon.

 

Med disse gennemsigtige og klare retningslinjer for betalingen ved du, hvad du går ind til. Du kan derfor trygt kontakte din tilknyttede psykolog uden at få ekstraregninger, som du ikke havde regnet med.

 

 

Munk Schandorff

Toldboden 1, 3. sal B

8800 Viborg

27828414