Hvad er fysiurgisk massage?

Med fysiurgisk massage kan dine muskler gennemarbejdes, så de kan løsnes på sigt. På den måde kan du komme stressede og ømme muskler til livs. Den fysiurgiske massageform adskiller sig fra de mere almindelig slags massager, da den effektive fysiurgiske massage er mere dybdegående end massager, som mere lever op til nydelse end at få gennemarbejdet kroppens ømme muskler. Du får derfor langt større effekt ud af at få en fysiurgisk massage, der går i dybden – både til at forebygge mod skader såvel som at behandle nuværende ømheder og overbelastninger.

Fysiurgisk massage til hele eller dele af kroppen
Det er muligt at få fysiurgisk massage til enten dele af kroppen eller hele kroppen. Det er eksempelvis populært at få en skulder- og nakkemassage, en nakke-, ansigt- og hovedbundmassage eller lænd- og rygmassage. Disse kombinationer muliggør, at der kan arbejdes i dybden med de områder, som mange personer oplever problemer med – typisk grundet dårlige arbejdsstillinger gennem mange år, som blandt andet har medført kroniske nakkespændinger. Det er altid en hjælp at få masseret dele af kroppen, men det er dog sjældent, at smerterne kun udspringer fra ét sted på kroppen. Af den grund er det en god idé at vælge at få fysiurgisk massage til hele kroppen, hvor både ben, ryg, lænd, arme, nakke og skuldre bliver masseret i dybden. Så bliver hele kroppen afspændt og kommer i bedre balance. Samtidigt sættes blodcirkulationen i gang i hele kroppen, hvilket også er positivt for kroppens sundhed. Når blodcirkulationen sættes i gang, så hjælper det kroppen til at afgive giftstoffer. Husk derfor at drik rigeligt med vand efter massagen.

Find din nye massør
Der findes forskellige typer af massører rundt omkring i landet. Dette er kundens fordel, da du som kunde således har bred mulighed for at finde den slags massør, som passer bedst til dit behov. Til dem, som dyrker sport, så kan der med fordel vælges en massør med specialisering i sportsmassage. Gravidmassage er også en populær massage til gravide, da de gravides kroppe gennemgår store forandringer under graviditeten: Kroppen belastes i høj grad af de ekstra kilo, som eksempelvis kan medføre lændesmerter. Det er også muligt at finde massageklinikker, som tilbyder fysiurgisk massage for 2, så din partner eller veninde kan få massage samtidigt med dig. Så kan I i fællesskab afprøve om fysiurgisk massage er noget for jer før, at I aftaler en ny dag for massage. I opnår nemlig den største effekten af massagen, hvis I hver uge eller hver anden uge plejer jeres krop ved at få fysiurgisk massage.

Ezanza massage
Nørregade 22, 1.sal
1165 København K
30 50 80 80