Genoptræning efter skade

Genoptræning

Har du fået en sportsskade, er det vigtigt at få den rette genoptræning. Du skal finde dig en dygtig fysioterapeut for at få hjælp til dit problem. Effektiv genoptræning kræver omhu, grundigt fokus på dit problem og en god dialog om forløbet. Uanset om du blot træner i din fritid for at holde dig i form eller som hobby, eller om du dyrker sport på eliteplan, har du brug for en sportscoach og fysioterapeut med indsigt i netop din problematik og skadesområde. Søger du et forløb for genoptræning i Lyngby eller København, bør du derfor undersøge dine muligheder grundigt. Du kan nemt finde tilbud om fysioterapi i Lyngby, men se dig godt for.

Få en personlig træner

Den bedste mulighed vil være at få en personlig træner, der kan holde dig fast på forløbet med genoptræning, støtte dig og sørge for, at du holder træningsplanen og når dine mål. En personlig træner bør have en uddannelse som fysioterapeut og være specialiseret i sportsskader. Det vil sikre, at han eller hun har den rigtige baggrund for at vurdere din skade om problematikken omkring den.

Gå ikke på kompromis

Genoptræning handler om at så vidt muligt at blive fri for smerter og gener medført af en skade. Det handler også om at sikre, at du bevarer førligheden og ikke er hindret af overbelastning eller andet, der på sigt kan give alvorlige problemer med dit bevægelsesapparat. Derfor må du endelig ikke gå på kompromis med kvaliteten af din genoptræning. Du skal ikke springe over, hvor gærdet er lavest, selv når det virker uoverskueligt eller ulideligt hårdt. Her er det vigtigt, at din personlige træner er fokuseret og dedikeret og kan sætte klare mål for dig. Du skal finde en, der er dygtig og som du samtidig kan have en god dialog med, en som ved, hvor det er vigtigt at sætte ind, men som samtidig kan kommunikere med dig på konstruktiv vis.

Få et skræddersyet træningsprogram

Dit træningsprogram skal være noget, din træner udvikler i dialog med dig efter først at have foretaget en grundig undersøgelse og diagnose af dig. Du skal fra starten være godt informeret om din skadesproblematik såvel som de reelle udsigter for forløbet med behandling og genoptræning. Vælg et genoptræningssted, der arbejder med de nyeste teknikker, har uddannet personale og et hurtigt opstartsforløb, så du kan starte genoptræning så snart som muligt. Alt dette vil i sidste ende fremskynde din helbredelse.

NF Cura og Sport
Jægersborgvej 66A
2800 Kgs. Lyngby
42 41 08 79