Det kan en fysioterapeut hjælpe dig med

Fysioterapi

En fysioterapeut behandler fysiske skader og smerter, der forekommer i kroppens muskulatur. Smerterne kan være forårsaget af en sportsskade, fald, overbelastning eller andet. Et behandlingsforløb hos en fysioterapeut kan hjælpe dig med at fungere bedst muligt og give dig den bevægelsesfrihed, du ønsker i din hverdag. Hvis du døjer med smerter grundet fysisk skade eller overbelastning, kan du få en professionel fysioterapeut nær Hornslet til at hjælpe dig med at komme tilbage i topform. 

Fem gode grunde til at gå til fysioterapeut:

  • Bedre bevægelighed
  • Forebyggende
  • Mindsket smerter efter skade
  • Behandlingsforløb, der er målrettet dine behov
  • Genoptræne tabt funktion

Besøget hos fysioterapeuten

Undersøgelsen hos en fysioterapeut starter med en samtale, som skal kortlægge dit skades- eller smerteforløb. På denne måde kan fysioterapeuten lære dig at kende og forstå dine smerter. Behandlingsforløbet bliver sammensat på baggrund af samtalen og undersøgelsen. Behandlingen kan bestå af flere forskellige teknikker såsom massage og mobiliserende stimulering eller en kombination af de to.

Hvis du allerede er i et behandlingsforløb, vil konsultationen starte med en samtale, der følger op på, hvordan det er gået siden sidste konsultation, om du har lavet dine øvelser etc. Efterfulgt af en undersøgelse, massage og nye øvelser. På denne måde bygger I videre på behandlingsforløbet.

Behandlingsforløbet – hvordan foregår det typisk?

Fysioterapeutens vigtigste opgave er at lindre dine fysiske symptomer og smerter. Behandlingen er en blanding af massage, som afhjælper smerterne i kroppens muskulatur, og øvelser som du selv skal udføre hjemme.

Øvelserne vil du først udføre sammen med fysioterapeuten, så du føler dig tryg og bekendt med øvelserne, når du skal lave dem derhjemme. På denne måde er du selv en aktiv del af behandlingsforløbet hos fysioterapeuten, som hjælper og guider dig hele vejen gennem processen.

Hvis der er behov for det, kan fysioterapeuten også tilrettelægge et træningsprogram til dig, som du kan udføre hjemme eller ved klinikkens træningsfaciliteter. Fysioterapeuten vil gennemgå øvelser med dig, så du er fortrolig med dem og har den rette teknik.

Få bugt med skader og smerter

En fysioterapeut kan blandt andet behandle rygsmerter, arbejdsskader, sportsskader, overbelastning og meget mere. Fysioterapi hjælper dig og din krop med at fungere bedst muligt gennem øvelser, træning og massage. Hvad enten du døjer med rygsmerter eller en sportsskade, kan du med professionel fysioterapi i Kolind blive smertefri gennem træning, øvelser og massage.
Sundhedshuset
Nødagervej 9b
8560 Kolind
86 39 23 88