Få forøget velvære med massage

massage er løsningen

Massage er uden tvivl en af de mest behagelig ting i hele verden, og bringer samtidigt mange fordele med sig. Du kan bl.a. slippe af med din krops problemer med overbelastede muskler, stive sener og ømme led gennem massage. Du kan på den måde blive fri for spændinger i kroppen, som hurtigt kan blive større og værre, hvis ikke spændingerne fjernes hurtigt. Uden fjernelse af problemerne vil din krop kompensere for den manglende funktionalitet, hvilket kan medføre overbelastning forskellige steder på kroppen. Det er derfor vigtigt, at du reagerer på ømhed, stivhed og spændinger i kroppen.

Massage er løsningen for dig

Igennem massage er det muligt at afhjælpe de spændinger, som du må have i dine led, muskler og sener. Den dybdegående massage vil aktivere processen for udskillelsen af affaldsstoffer, så din krop bliver i stand til at behandle sig selv. Det vil være med til at gendanne din krops balance, så din krop kommer til at blive mere velfungerende igen. Det er typisk, at du har langt flere områder med spændinger og mangel på funktionalitet, end du umiddelbart tror. Af den grund vil ikke kun dine specifikke områder med problemer blive behandlet, men der vil også udføres massage andre steder på kroppen for at behandle kroppen som en helhed.

Behandling og forebyggelse på samme tid

Selve massagen vil blive tilpasset til dig, så den behandler dine individuelle problemer. Varigheden af behandlingen vil tilpasses efter din krops behov, og en individuelt tilpassede massage i fx Varde vil typisk foretages over flere omgange for at opnå holdbare resultater, som du kan have glæde af længe. Massagen hjælper dig derfor både her og nu, men også på længere sigt. Dine specifikke problemer vil først og fremmest blive behandlet, hvorefter årsagen til problemet også vil blive lokaliseret og behandlet. Ved at have fokus på årsagen er det muligt at finde ud af, om kroppen også er påvirket andre steder. Det er således muligt at få hjulpet områder med manglende funktionalitet inden, at du oplever smerter, ømhed og spændinger som følge af årsagen til problemerne. Det vil mindske risikoen for, at der opstår nye problemer, der kan påvirke din krop på negativ vis.

Andre gavnlige effekter

Massagen er ikke kun i stand til at hjælpe dig med problemer relateret til muskler, led og sener. Massage kan også medføre gavnlige effekter for blandt andet blodcirkulationen i din krop. Efter massagen vil din blodgennemstrømning blive forbedret, hvilket fører endnu flere fordele med sig i form af blandt andet kortere restitueringstid. Du vil også opleve mentale forbedringer ved at modtage velværende massage i fx Varde, hvor der fokuseres på både fysiologiske og mentale forbedringer. Massagen vil på den måde påvirke dig gennem flere faktorer, så din krop og dig selv får forøget velvære.

Zoneportalen

Sr.Randsigvej 117

6800 Varde

25 72 23 60