Sugaring: Den mest skånsomme hårfjerningsmetode

Sugaring

Har du hørt om sugaring? Vi vil her i samarbejde med Liseminde hudpleje, som er en skønhedsklinik, hvor du blandt andet kan få foretaget en sugaring behandling eller en god ansigstbehandling tæt på Horsens, gennemgå hvad sugaring er, og hvorfor du bør overveje at få fjernet dit uønskede hår på denne måde, fremfor de mange andre muligheder på markedet.

Skånsom og næsten smertefri hårfjerning

Hårfjerning bliver ofte fremstillet som en meget smertefuld process, især i film hvor folk råber og skriger mens de får vokset ryg, øjenbryn eller intime områder. Sugaring er helt anderledes, her er der nemlig ikke tale om strips eller lignende der skal rives af, selvom hårene dog stadig bliver trukket ud. Sugaring er ikke lige så varmt som voks, og da processen er hurtigere kan man fjerne færre hår af gangen og stadig få det samme resultat på den samme tid.

Sugaring fungerer ved man tager en lille mængde sukkermasse og fordeler det på huden. Når massen herefter trækkes af i små ryk, trækkes hårene ud af huden og bliver samlet op af sukkermassen. Ofte bliver den samme sukkermasse brugt til et helt område. Voksbehandlinger er ikke så smertefulde som de ofte bliver vist, men der er stadig en vis smerte forbundet med at få flået en strip trukket hurtigt af huden. Dette kan man sammenligne med at få flået et plaster hurtigt af. Denne type smerte er ikke at sammenligne med den langsomme, lavere smerte man vil opleve ved sugaring. Denne er en anelse irriterende og en smule ubehagelig, men smerten er markant mere tålelig og din hud vil være mindre irriteret bagefter.

Tilgængelighed og priser

Du kan få behandlingen i de fleste større byer i Danmark. Det vil sige, at du kan få smuk hud med sugaring i Silkeborg såvel som i København og Århus. Det er ikke den mest udbredte behandling der findes, men de fleste steder som tilbyder voksning og andre typer af hårfjerning er også begyndt at tilbyde sugaring.

Intime områder

Sugaring er rigtig godt til intime områder, da det som sagt er skånsomt og relativt smertefrit. Derudover virker behandlingen på hår helt ned til 0,3 mm, hvilket vil sige at der kan være kortere tid imellem behandlingerne. Hvis du ikke er fan af de sidste 2 – 3 uger hvor hårene for alvor vender tilbage imellem dine voksbehandlinger, så er sugaring helt sikkert en bedre løsning. Dette faktum reducerer smerten ved behandlingen yderligere, da længere hår ofte er mere smertefulde at få hevet ud. Udover at fjerne hår, plejer sukkermassen også huden. Dette efterlader dig med en markant rarere følelse ved såvel de intime områder som på ben og arme.

Liseminde Hudpleje V/Mona Rasmussen

Dalstedvej 3

Bryrup 8654

27 12 74 76