Når intet pludselig kan få dig til at smile

Samtale med Psykolog

Rigtig rigtig mange mennesker, kan nå til et punkt i deres liv, hvor de føler at der ikke er noget, der gør dem galde. Ikke nok med, at det er enormt frustrerende for dem der har det sådan, så kan det hurtigt komme til, at gå udover de mennesker som er tættest på.

Hvis du har en følelse af ikke rigtig at være glad, eller kunne smile over noget, så kan det være tegn på, at du muligvis har en begyndende depression. En depression er noget der skal tages alvorligt, men dog skal du vide, at du langt fra er alene med disse følelser. Hvis du synes, at du går og tumler med en masse, og foretager dig en masse i dit liv, som ikke giver mening eller som du ikke trives med, så er det måske på tide at skifte retning.

Der findes mange muligheder for at løse problemet, men du kan være helt sikker på, at det ikke er en løsning at lade som ingenting. Det bedste du kan gøre ved et sådan problem er, at opsøge en psykolog nær Ry, som kan hjælpe dig med, at slippe de negative tanker ud af dit hoved.

At gå til psykolog er ikke et tabu

Det er sjælendt, at man hører folk fortælle åbent om deres psykolog sessioner, hvilket egentlig er lidt mærkeligt. Det er i Danmark blevet meget normalt at gå til psykolog med alle former for problemer, også selv hvis du har behov for en psykolog til at afhjælpe dit lave selvværd.

Rigtig mange ting som foregår oppe i dit hoved har tit base i et måske lavt selvværd. Det kan være at det er længe siden at der er nogle der har rost dig, at det er lang tid siden at du har fået anerkendelse eller, at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til en opgave som du har skulle løse, men som ikke er blevet anerkendt.

Det er en fuldstændig menneskelig reaktion, og stort set alle mennesker vil på et tidspunkt begynde at få det skidt hvis de i en længere periode, befinder sig i sådanne situationer, alle mennesker har behov for opmærksomhed og anerkendelse for at kunne fungere.  

Uanset hvordan du vender og drejer det, så skal du helt klart opsøge hjælp hvis du går og har det skidt. Det er ikke noget du skal være flov over, men hvis du ikke ønsker at dele det med din omverden, så skal du ikke gøre det, dog kan det være en fordel for dig, at være åben overfor dine nærmeste, det kan lette dit hjerte.

Med hinanden
Vessøvej 73
8680 Ry
61 65 31 53