Hvad er Kranio Sakral Terapi?

 

Kranio Sakral

Kranio Sakral Terapi, er en alternativ behandlingsform som har formålet, at få kroppen til at udløse en selvbehandling. Behandlingsmetoden udføres manuel og minder mest af alt om en slags meget blid massage, der er altså tale om et tryk som svarer til, at der bliver lagt et stykke A4 papir på det sted, hvor der trykkes.

 

Behandleren sørger for, at løsne op for blokeringer og spændinger i kroppen. Behandlingsformen kan afhjælpe mange forskellige lidelser så som, hovedpine, skæren tænder, ryg – og nakkesmerter, angst, søvnbesvær, depression. Idéen bag Kranio Sakral Terpi i Århus er, at behandlingsformen skal udløse endorfiner, som skal gå ind og påvirke blokeringerne og dermed fjerne dem. Det forventes at du efter ca. to til tre behandlinger kan mærke en forskel.

 

Udover at der foreteages en behandling så vil behandlere også tale med dig omkring de udfordringer du måtte stå overfor. Den helende effekt som behandlingen har, stammer fra den nærmest meditive tilstand som du døser hen i samt, fra de lette tryk som behandlere udfører.    

 

Virker Kranio Sakral Terapi?

I og med, at Kranio Sakral Terapi i Århus endnu ses som en alternativ behandlingsform, der endnu ikke er en del af lægevidenskaben, så kan man ikke komme udenom, at rigtig mange mennesker har oplevet en positiv virkning af behandlingen. Rigtig mange mennesker der lider af stress, har haft en rigtig god oplevelse med terapien.

 

Stress er en meget almindelig årsag til, at kroppen ikke fungerer optimalt og det er noget som rigtig mange mennesker oplever. Når kroppen ikke fungerer optimalt, er der ofte tale om hovedpine, søvnløshed, forstoppelse og depression. Antallet af behandlinger varierer selvfølgelig i forhold til, hvilket problem du har, men i langt de fleste tilfælde er det rigeligt med ca. fire behandlinger.

 

Terapiformen virker helt bestemt, hvis man henvender sig med de rette lidelser. Det er en behandlingsform som hverken kan behandle brækkede arme eller tandskader, men behandlingen skaber derimod forbindelse mellem psyke og fysik og kan derfor behandle smerter og psykiske lidelser. Energier og endorfiner sendes til det syge sted i kroppen, og fjerner på den måde disse smertefulde blokeringer du måtte have.

 

Derfor kan terapiformen være en fantastisk løsning for dig som måtte lide af despression, angst eller rygsmerter. Kropsterapi er en behandlingsform som er forholdvis udbredt i Danmark, og du vil serfor have gode chancer for, at finde en behandler i dit lokalområde.

 

Aarhus Kropsterapi v/ Sylwia Christensen
Elkjærvej 36
8230 Åbyhøj
23 37 05 45