Laserterapi – den naturlige helingsproces

Laserterapi

Takket være immunsystemet kan kroppen selv reparere skader og bekæmpe udefrakommende bakterier og virus, så kroppen bliver rask igen. Det kaldes den naturlige helingsproces. Det er dog energikrævende for kroppen at reparere og bekæmpe problemerne, hvilket blandt andet kan medføre en lang helingstid med risiko for, at problemet let opstår igen. I de tilfælde er laserterapi et effektiv redskab for dig, da laserterapi kan hjælpe din krop godt i gang med den naturlige helingsproces.

Fordele ved behandling med laserterapi

Laserterapi foregår gennem en lysbehandling, der består af infrarøde stråler. De infrarøde stråler er i stand til at påvirke kroppen ved at igangsætte de reparerende celler gennem energi. Energien fra cellerne er det altafgørende for kroppens naturlige helingsproces, og derfor kan helingsprocessen igangsættes og fremskyndes gennem laserterapi. Strålerne sætter ikke kun gang i cellerne, men kan også få dem til at arbejde mere effektivt, så helingsprocessen forkortes. På den måde er laserterapien i stand til at mindske eksempelvis hævelser og smerter, da helingsprocessen bliver kortere og derved mindre smertefuld. I tilfælde med infektioner i kroppen får laserterapien cellerne til at reagere hurtigere og mere effektivt, så infektionen bliver bekæmpet på kortere tid. Således påvirker laserterapi den naturlige helingsproces til at igangsætte og bekæmpe problemet hurtigt og effektiv.

Gendan kroppens balance

Med laserterapi er det ikke kun muligt at bekæmpe og reparere skader i kroppen, det er også muligt at finde ud af, hvor problemerne udspringer fra. Det er en stor fordel at kunne finde årsagen til problemerne, da det gør det muligt at behandle årsagen, så der forebygges mod, at problemerne opstår igen. En fjernelse af problemerne og årsagen vil gendanne kroppens balance, hvilket netop er det, som det holistiske sundhedsbegreb fokuserer på. Med et fokus på kroppen som helhed er det muligt for den holistiske sundhedscoach at få din krop til at fungere optimalt igen. Et fokus på hele kroppen og ikke kun de enkelte problemer gør det muligt at behandle både problemerne og selve årsagen, så kroppen ikke kommer i ubalance igen.

Effektiv behandlingsmetode

Både længerevarende lidelser og akutte problemer kan behandles med effektiv laserterapi, der både mindsker problemet og fjerner årsagen bag. Eksempelvis lider mange personer af slidgigt og smerter i nakke og ryg, hvilket blot er nogle af de mange problemer, som laserterapi er i stand til at kurere. Muskelskader, hævelser og blodansamlinger i kroppen kan også behandles gennem laserterapi, så kroppen kommer i balance igen. Laserterapi er også meget effektiv i forhold til akutte skader og problemer, hvor den naturlige helingsproces igangsættes med det samme og effektiviserer behandlingsprocessen. Ved hjælp af laserterapi kan din krop selv gendanne balancen hurtigt igen gennem den naturlige helingsproces.

Holistisk Center Oase
Veldsvej 3G
8830 Tjele
52 82 18 18