Acne ar – hvordan kommer man dem til livs?

acne ar

Acne er et udbredt hudproblem, som mange mennesker oplever. Acne kommer og går, men eventuelle ar fra acne bliver desværre. Ikke alle mennesker får ar efter acne, men det opleves typisk, hvis der har været slemme udbrud af acne, som har været hårde mod huden. Der kan gå mange år før arrene går i sig selv, hvis de da overhovedet går ordentligt væk. Det er dog heldigvis muligt at slippe hurtigt af med arene gennem professionel acne ar behandling.

Behandlingsmetoder til bekæmpelse af acne ar

Der findes flere ikke-kirurgiske behandlingsmetoder, som er i stand til effektivt at fjerne ar forårsaget af acne. Det vigtige er dog, at disse metoder er skånsomme mod huden, så huden ikke lider skade under behandlingen. Af den grund bør der altid søges professionel hjælp til skånsom acne ar behandling, så arene fjernes uden at påføre yderligere skade til huden. Der findes to populære behandlingsmetoder, som både er skånsomme mod huden og samtidigt fjerner arene effektivt. Behandlingsmetoderne er endda smertefrie og hurtigt overståede.

CO2 laserbehandling til fjernelse af ar

En af de populære behandlingsmetoder foregår ved brug af laser, heraf navnet C02 laserbehandling. Laserbehandlingen foregår ved, at laseren på omkring en halv time forsigtigt brænder det yderste hudlag i ansigtet. Det vil få det yderste hudlag til at tørre ind, så huden skaller af efter tre dages tid. Formålet er at aktivere hudens eget system, så der på den måde vil blive skabt plads til nyt lag hud, der med tiden kan vokse frem. Det nye hudlag vil være et glattere eksemplar end det daværende hudlag, og arrene vil være fjernet på det nye hudlag.

Laserbehandlingen er ikke kun gavnlig til fjernelse af ar fra acne, men behandlingsmetoden bringer også andre fordele med sig. Andre typer af ar vil for det første også blive fjernet, men også rynker og hud med skader fra solen vil nyde godt af laserbehandlingen. Hele det laserbehandlede område vil fornyes og blive opstrammet, så uregelmæssighederne i huden også fjernes. Det er muligt at få laserbehandling i hele ansigtet eller blot specifikke områder alt efter behov.

Laserbehandling med neogen plasma

Laserbehandling med neogen plasma er også blandt de populære metoder til at fjernelse af ar fra acne. Her er formålet at få energien fra laseren til at danne termisk energi i huden og i underhuden. Igennem den termiske energi vil det være muligt at påvirke huden indefra. Det betyder, at huden vil blive repareret indefra og på den måde fjerne ar og andre uregelmæssigheder. Det yderste hudlag vil også her skalle af for at give plads til den nye hud, som vokser frem efter laserbehandlingen med neogen plasma. Denne påvirkning af huden vil glæde huden i et års tid, hvorefter en ny laserbehandling anbefales for at opretholde huden glatte udseende.

Glat og flot hud uden kirurgi

Gennem laserbehandlingerne kan huden igen blive flot og glat. Det er en let og effektiv måde til at få forbedret hudens udseende uden behov for et kirurgisk indgreb. Med de nye teknologier på området er det i dag blandt andet også muligt at få lavet et ikke-kirurgisk ansigtsløft i København, hvis huden har behov for at blive opstrammet yderligere. Ved at kombinere forskellige behandlingsmetoder er det muligt at få en ung og fejlfri hud igen.

 

Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137