Forny dit look med en ny frisure

Ny frisure

Frisure og udseende hænger uløseligt sammen – og ens hår har derfor stor betydning for, hvordan ens udstråling er. Ens frisure har også rigtig stor betydning for, hvordan ens personlighed bliver opfattet. Dette gælder både kvinder og mænd, og derfor kan det være en god idé, at begynde at gå op i sit hår, hvis ikke man allerede gør det i forvejen. Der er mange måder, at forny sit look på, men den mest simple måde er ved, at få en ny frisure. Det vil alle omkring en lægge mærke til uden at det kræver andre markante forandringer. Nedenfor samler vi op på, hvordan en frisure kan give dig et nyt look, og hvad du skal tage højde for. Hvis du søger en frisør i København K kan du med fordel lave en søgning på internettet, og finde en dygtig og professionel frisør, som kan hjælpe og rådgive dig videre. Er du interesseret? Så læs med her.

Hovedform

Hovedformen kan ændres markant, hvis ens frisure ændre sig. Derfor skal du tage højde for, hvilken hovedform du har, og blive klippet derefter. Der er stor forskel på om man har et ovalformet, hjerteformet eller aflangt ansigt. En dygtig og professionel frisør vil altid tage højde for din hovedform – sådan så klipningen og frisuren bliver formet efter denne. En ny frisure kan have en markant ændring på din hovedform, og derfor kan det være en god idé, at prøve sig frem med små skridt. En god og professionel frisør vil altid lytte til dig og bruge sin egne erfaringer, så i sammen skaber det bedst mulige resultat.

Find en god frisør

Når du skal have en ny frisure er det helt grundlæggende, at du finder den rette frisør, som kan hjælpe dig med at udarbejde den perfekte frisure til netop dig. Rigtig mange oplever, at deres frisør ikke lytter – og bliver derfor skuffet, når de går fra frisørsalonen. Desværre er der mange frisører, som har en bestemt måde at klippe kvinder og mænd på – og derfor bliver der ikke lyttet til personlige præferencer. Det kan også ske, at frisurens evner simpelthen ikke er gode nok, og derfor har de ikke de nødvendige kundskaber for at kunne klippe på forskellige måder. Derfor er det vigtigt, at du finder en frisør, som kan dække dine personlige behov. Frisøren skal helst være lyttende, og god til sit fag. Hvis du bor i København kan du med fordel tage ned til en frisør i indre by. I dette område er de kendte for, at være professionelle og dygtige på samme tid.

PLATIN – hair by Iben & Marlene
Knabrostræde 1a
1210 København K
31 90 20 70