De mange muligheder inden for alternativ behandling

Body wrap behandling

Alternativ behandling er de seneste år blevet meget populært, og nye behandlingsformer skyder hele tiden op. Visse klassiske former for alternativ behandling er blevet så anerkendte i dag, at de faktisk ikke kan kaldes alternative, men i stedet bør regnes blandt de mere mainstream behandlingsformer, hvor man kan søge tilskud fra sygeforsikring Danmark og kan finde autoriserede behandlere.

Det er typisk behandlingsformer som akupunktur, kranio sakral terapi og zoneterapi, men andre behandlingsformer har også vundet indpas i Danmark i de seneste par år.

Hvorfor alternativ behandling?

Du kan i dag finde et væld af tilbud om alternativ behandling i Herning, Odense, Århus og København. Hvorfor er disse nye behandlingsformer så populære? Det skyldes sandsynligvis, at der er mange problemer, sygdomme og andre lidelser, som det traditionelle sundhedssystem stadig ikke kan håndtere eller kurere. For mange mennesker kan det også være en lettelse at vende sig mod alternativ behandling, fordi man her ofte har en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Mange føler sig også mere set, hørt og lyttet til i det alternative behandlingssystem, end de har gjort i det traditionelle sundhedssystem.

Mange behandlingstyper opererer ud fra den filosofi, at lidelser i krop eller sind skyldes ubalancer, som det er nødvendigt at rette op på, for at patienten kan få det bedre. Lider man for eksempel af gigt eller fibromyalgi, kan det være frustrerende blot at få udskrevet medicin. De fleste mennesker er mest interesserede i at få det bedre, ikke i blot at undertrykke symptomerne ved hjælp af smertestillende midler. Det er her, hvor lægeverdenen ofte dikterer ét, mens patienterne ønsker noget andet.

Udrensende behandlinger

Det er blevet meget populært især blandt kvinder at få foretaget udrensende behandlinger. Det gør man for at få rettet op på kroppens nervesystem og komme ubalancer til livs. En af de behandlinger, der tilbyder dette, er den såkaldte body wrap behandling. Body wrap henvender sig ofte til folk, der ønsker at tabe sig. Behandlingen har til hensigt at hjælpe kroppen med at afgifte og udskille affaldsstoffer, der har hobet sig op. Det foregår ved at patienten bliver lagt under et varmetæppe, der giver en infrarød stråling. Dette øger kroppens egen forbrænding og er med til at aktivere kroppens lymfesystem, som afgiftningsprocessen starter. Det kan samtidig reducere stress.

En anden alternativ behandling er naturlig ansigtsløftning, hvor man ved tryk på forskellige energipunkter i krop og hoved kan afhjælpe de spændinger, der har hobet sig op igennem tiden. Det kan også have en effekt på negative tanker.

ViaVitam Herning
Frøskovparken 61
7400 Herning
20 58 00 05