Få bugt med tunge øjenlåg og få et mere ungdommeligt udseende

Med alderen ændrer både krop og ansigt sig, og mange oplever en mindre elastisk hud, hvor den bliver slap og kommer til at se en smule hængende ud. I nogle tilfælde bliver den så slap, at huden ovenpå det øverste øjenlåg kan komme til at skygge for synsfeltet ud til siderne, og det kan være til daglig gene. Én ting er en mindre synsfelt, men der er også et kosmetisk aspekt forbundet med det, for vil du holde dig så ung som muligt, så er det med at slippe af med slap og træt hud. Sker det, at synsfeltet bliver mindsket, så vil man begynde at rynke på panden og læne sig tilbage for at kunne se tilstrækkeligt. Dette kan også forårsage gener som træthed og hovedpine, og kan skabe besvær i hverdagen. Heldigvis er der hjælp at hente. For med en operation af tunge øjenlåg, kan man både slippe af med de fysiske gener, men også få et mere ungdommeligt look. Øjenlågsoperationer er de mest almindelige kosmetiske operationer i Danmark, og netop operationen af tunge øjenlåg er den hyppigst udførte inden for øjenlågskirurgi.

Hvordan foregår en øjenlågsoperation?

Er du træt af dine tunge øjenlåg og vil du have gjort noget ved det, så skal du henvende dig hos en klinik med speciale i øjenlågskirurgi. Her vil du finde kompetente medarbejdere, der er eksperter inden for området, og de vil kunne rådgive dig fra start til slut. Når du skal have foretaget en operation af tunge øjenlåg, så drejer det sig kun om et lille indgreb, der til gengæld har en stor effekt, som både kan ses og mærkes. Her går langt størstedelen af patienterne fra et træt look til at få et mere friskt udseende, og samtidig vil øjenlågene hverken være til gene for synsfeltet eller når du skal have øjenmakeup på. Selve operationen tager cirka 30 minutter og der lægges en lokalbedøvelse i de øvre øjenlåg. Herefter fjernes hud og såret lukkes igen.Operationen er helt smertefri og dine sting fjernes efter en uges tid.

Tal med din læge om problemet

Det er altid en god idé at tale med din læge om problemet, hvis det handler om fysiske gener. I nogle tilfælde vil den offentlige sygesikring nemlig dække operationen, hvis generne er tilstrækkeligt store og generende. Samtidig vil I sammen kunne finde ud af, hvad den bedste løsning på problemet vil være.

Center for Øjenlågskirurgi

Stationsparken 21

2600 Glostrup

43207040