3 fordele ved et kursus i mindfulness

Har hverdagen taget pusten fra dig? Vi har meget, vi skal balancere i hverdagen – familie, venner, børn, hjem, arbejde og fritidsrelationer. Nogle gange bliver det lidt for meget, og det er helt okay at indrømme, at man har brug for en pause. Der er mange fordele ved et mindfulness kursus, men her får du 3 af de mest væsentlige, for at du kan få din hverdag til at hænge ordentligt sammen igen.

1. Fokus og nærvær

Når tankerne kører på højtryk, kan det være svært at fokusere på de vigtige ting i livet. Det kan f.eks. være, når du er sammen med vennerne eller leger med dine børn. Dine relationer til dine nærmeste bliver kun svækkede, hvis du ikke er nærværende og til stede i nuet. Det er vigtigt, at du føler, at du kan slappe af, samtidig med at du holder fokus på det, du laver. Svigter koncentrationen, vil det gavne med et kursus i at lukke alt andet omkring dig ude. Det kan du få hjælp til af en dygtig mindfulness instruktør, hvis du tager et mindfulnesskursus.

2. Hjælp til udfordringerne i livet

Ingen lever et perfekt eller gnidningsfrit liv – vi bliver alle ramt af udfordringer, der kan slynge os helt ud af kurs. Står du f.eks. i en skilsmisse, kan der være mange følelser i spil, som forhindrer dig i at kunne slappe af på arbejdet og sammen med din familie. Samtidig kan sygdom i familien hæmme din koncentrationsevne betydeligt, uanset om det er dig selv eller en pårørende, der er syg. Måske bliver du ramt af stress, og her er det meget vigtigt, at du aktivt handler, så du kommer ud af den onde cirkel. Stress rammer både krop og sind og kan være nærmest invaliderende. Tag hånd om dit helbred med mindfulness, der er kendt for at kunne reducere stress.

3. Ro og overskud

Er du blevet ramt af stress, er det meget svært at finde ro. Din krop er i konstant oprørt tilstand, hvor tankemylderet ingen ende vil tage. Få hjælp til at finde overskuddet igen med et kursus i mindfulness, hvor du bliver oplært i meditations- og åndedrætsteknikker, som er nemme og hurtige selv at lave. Selv 5 minutter om dagen med mindfulness kan gøre en betydelig forskel på dit humør og helbred og vil hjælpe dig med at slappe af i stressede situationer. Træningen er simpel, men giver effektiv styrketræning af hjernen.

Aboutnow

Munkedammen 26

4320 Lejre

61282804