Hvilke øjensygdomme kan afhjælpes af en øjenlæge?

øjensygdomme

Der findes mange forskellige typer af øjensygdomme. Personer med diabetes eller for højt blodtryk er eksempelvis i særlig høj fare for at få øjensygdomme, som en følgesygdom af deres primære sygdom. Grøn stær og grå stær forværrer også personers syn, og så er der selvfølgelig de generelle synsfejl og alderssyn, der rammer mange personer med alderen. Det er desværre ikke alle øjensygdomme, som er mulige at forebygge eller behandle, men det er heldigvis muligt at genskabe eller stoppe forværrelsen af synet for nogle typer af øjensygdomme.

Øjensygdomme med mulighed for behandling

Gennem linsekirurgi og laser kan følgende øjensygdomme behandles med gode resultater:

  • Nærsynethed
  • Langsynethed
  • Alderssyn
  • Bygningsfejl
  • Grå stær

Der er specielle præmisser for hver enkelt øjensygdom, der er afgørende for, om netop dine øjne kan behandles og blive fri for din øjensygdom. Muligheden for behandling og forudsigelser om succesen vil blive afgjort gennem en forundersøgelse af dine øjne, hvor det også er muligt at blive rådet om hvilken behandlingsmetode, der er den bedste til at behandle dine øjne.

De bedste behandlingsmuligheder

Det offentlige tilbyder i nogle tilfælde tilskud til din øjenbehandling, eller måske endda at betale hele din behandling, hvis der er tale om meget nedsat syn. Ofte er der lange ventelister, men det er vigtigt, at du hurtigst muligt får undersøgt og behandlet dit problem, så øjensygdommen ikke forværres. Du kan heldigvis springe den lange venteliste over, hvis du kontakter en privat øjenlæge i København, som tilbyder de bedste behandlingsmetoder inden for øjensygdomme.

Den private øjenlæge har ressourcerne til at få indkøbt den nyeste teknologi på området, som du som øjenpatient kan få stor glæde af. Jo mindre indgrebet er, jo mindre risiko er der for, at noget kan gå galt. Du er derfor garanteret en meget høj succesrate, når du vælger at benytte en øjenlæge med den nyeste teknologi og, som også har erfaring i at benytte dette. Det minimale indgreb i øjet er skånsomt, så du hurtigt kan komme hjem igen. Det er af den grund let og hurtigt at vælge den førende øjenlæge i København, hvis du ønsker at blive fri for at gå med briller og kontaktlinser. Efter overstået behandling, vil du også slippe for at bekymre dig om yderligere forværring af synet, så du kan opretholde en almindelig hverdag samt bevare din arbejdsevne.

Få tilskud til den private øjenlæge

Af økonomiske årsager fravælger mange desværre at få behandlet deres øjne ved en privat øjenlæge. Du kan dog heldigvis få tilskud til forskellige øjenbehandlinger gennem Sygeforsikring Danmark, hvor du på deres hjemmeside let kan få overblik over, hvor stort et tilskud, du kan få. Det er også muligt at finde øjenlæger, som indgår i samarbejde med låneinstanser, så du kan få lavet øjenoperationen med det samme og først afbetale senere hen.

Øjenlægernes Center
Hans Edvard Teglers Vej 9
2920 Charlottenlund
44 44 40 40